Jump to content
Jav01

Issues connecting to server

Recommended Posts

Jav01

Hi,

I've been having a lot of problems getting into game for the past few days.

When I open the game I either get a message saying 'There was an error connecting to the patch server, please check forums for issues'.

Or the client will open but will just stay stuck on 'Starting patch process' 

Or it will say 'Unable to connect to server'

If I do get past the launcher I get a critical error starting with 'get device caps'

And if I get into game eventually ill get a crit error starting with 'assertion failed'

 

Does anyone know why this is happening? or what I can do about it all?

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
shockdot
On 3/14/2020 at 11:42 AM, Jav01 said:

Hi,

I've been having a lot of problems getting into game for the past few days.

When I open the game I either get a message saying 'There was an error connecting to the patch server, please check forums for issues'.

Or the client will open but will just stay stuck on 'Starting patch process' 

Or it will say 'Unable to connect to server'

If I do get past the launcher I get a critical error starting with 'get device caps'

And if I get into game eventually ill get a crit error starting with 'assertion failed'

 

Does anyone know why this is happening? or what I can do about it all?

Thanks.

With the launcher, it could be that you either have a bad connection to the patch server or something is blocking it... (some routers have done this in the past, so you would need to look into that)...

 

If it works sometimes, it's probably just a bad connection for whatever reason. For the crit errors, we would need to see more info (screenshot them for us)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jav01

Hey, 

its weird, I had that problem all week but a few hours after making this post it’s been absolutely fine lol. 

Sorry 

Share this post


Link to post
Share on other sites
shockdot
On 3/18/2020 at 10:36 AM, Jav01 said:

Hey, 

its weird, I had that problem all week but a few hours after making this post it’s been absolutely fine lol. 

Sorry 

No problem, sounds like your network was having some troubles connecting to the patch or game server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...